Гаранционно обслужване

Гаранцията е валидна само и единствено срещу представяне на касов бон/фактура и гаранционна карта, с които се удостоверява покупката на продукта от sleepme.eu

Гаранцията се дава при използване на продукта по предназначението му и при спазване на инструкциите за разопаковане, експлоатация и грижа за продукта, така както са описани в настоящата гаранционна карта. В случай, че се налага предаването му към sleepme.eu за ремонт или подмяна, продуктът трябва да бъде грижливо опакован, съхраняван и в добро санитарно-хигиенно състояние.
Условията на гаранцията важат само за територията на България и са в допълнение на установените от закона права.

ГАРАНЦИОННИ ЕЛЕМЕНТИ
Пружинен пакет на матрака – разхлабени, счупени или видимо изпъкнали под текстилната повърхност навивки.
Хлътване на корпуса на матрака, по-голямо от 3 сантиметра.
Отклонение от размера на матрака по дължина и широчина 5 по-голямо от +/- 2 сантиметра, съобразено с изискванията по БДС.
Отклонение от височината на матрака по-голямо от +/- 1 сантиметър, съобразено с изискванията на Европейски стандарт DIN EN 1334.

НЕГАРАНЦИОННИ ЕЛЕМЕНТИ
Хлътване в корпуса на матрака, по-малко от 3 сантиметра.
Повреди на матрака в следствие на използване на неподходяща база или подматрачна система за поставяне и експлоатация.
Предпочитания за удобство и комфорт, мекост и твърдост.
Петна от замърсявания или изгаряне.
Протриване на текстила и дамаската.
Аераторите на борда.

Наличие на мирис от производствения процес (след проветряването на продукта ще изчезне).

Поява на плесен и/или мухъл в следствие на повишена влажност в помещението или използване на уреди отделящи влага, както и поява на плесен и/или мухъл 3 месеца след закупуване на продукта.
Разопакован матрак, който е със сгрешен размер или модел по вина на клиента не подлежи на подмяна.

Не се поемат отговорности отнасящи се за физическото и здравословното състояние на потребителя.Естествената промяна в степента на твърдост и време за възстановяване, в резултат на продължителна експлоатация6при материал мемори пяна. Промяната не се отразява на качеството на матрака и неговата функционалност.

Неспазване на инструкциите за експлоатация и поддръжка на матрака, описани в гаранционната карта.

Заявления за рекламация могат да се подават на следния линк https://ted.bg/warranty или по Viber на телефон 0885 989 894

https://sleepme.eu е собственост на ТЕД БЕД ЕАД и гаранционното обслужване на продуктите се организира от ТЕД БЕД ЕАД и според условията установени от ТЕД БЕД ЕАД, описани тук -> https://ted.bg/warranty

Току що, добавихте този продукт в количката: