КОИ СМЕ НИЕ

ЗА НАС

SLEEPME.EU е собственост на ТЕД БЕД ЕАД.

Като компания с дългогодишен опит в създаването на продукти за сън, ние знаем, че сънят е това, което ни зарежда. Той има важна роля в това как се чувстваме и как минава денят ни.

Наблюдаваме как хората все повече поемат грижа за здравето си, стремейки се да се хранят здравословно, да спортуват, да забавят темпото и да се наслаждават на важните неща от живота. Но в забързаното ежедневие забравяме един много съществен елемент за физическото ни здраве – СЪНЯТ!

Затова създадохме – SleepMe – точните продукти, които са ни необходими за качествен сън и добра почивка. Използвахме последните технологии в индустрията, за да дадем най-доброто на нашите клиенти. Повече от 30 години опит ни помагат да подберем правилните конструкции и материали, за да предложим мечтаният от вас комфорт.

Като компания, която работи на множество пазари в световен мащаб, ние сме изградили дългогодишни партньорства със сертифицирани доставчици – водещи фирми в своята област. Използваме качествени материали, които отговарят на световно признати сертификати за качество и безвредност.

Ние имаме опит в работата с различни бизнес клиенти – от мултинационални търговски вериги и он-лайн платформи до специализирани магазини и по-малки обекти.

За нас качественото обслужване е също толкова важно, колкото и качеството на самите продукти.

Предимства

Защо да пазарувате от нас

Винаги изгодни цени

Ние имаме изкушаващи промоционални предложения, организираме и разпродажби, а продуктите ни отговарят на всички международни стандарти за качество.

Коректно обслужване и експертен съвет

Нашите специалисти познават добре продуктовите предложения, клиентските нужди и очаквания. Ако имате нужда от насоки или допълнителни въпроси - просто ни попитайте. Ние сме на ваше разположение.

Възможност за връщане

Поръчайте продукт, разгледайте го в удобството на дома си и ако не ви допада, ни го върнете в 14 дневен срок. (моля, запознайте се с условията за връщане преди това)

Доставка до 72 часа

Искате и получавате! Няма нужда от дълго планиране и организиране на вашата покупка. Знаем, че времето е ценно. Всичките ни продукти са в компактни и удобни транспортни опаковки, лесни за пренос.

Току що, добавихте този продукт в количката: